RAK 22. lipnja – 23. srpnja

RAK 22. lipnja – 23. srpnja

RAK 22. lipnja – 23. srpnja

Korak naprijed, nazad dva… Da, tako nekako funkcionira prvi među vodenim znakovima, rak! No pored ove osobine, često će se rak zavući i u svoj oklop, tražeći ondje zaštitu i sigurnost od cijelog svijeta. Rak je, naime, jedan od najemotivnijih znakova u zodijaku s izrazitim osjećajem empatije za sve oko sebe i ono što možda boli vas same može još jedino boljeti raka, on će se najbolje saživjeti s vama i znati kako vam je.

Nije ga stoga nimalo teško povrijediti i uvrijediti i već krivi pogled ili nerazumijevanje onog što vam rak nadugo i naširoko pokušava objasniti (morat ćete naučiti čitati između redaka) može ga natjerati da se zavuče u svoj oklop iz kojeg ćete ga teško ponovno izvući van. A iz njega će oprezno izlaziti čak i kada vam, zaljubljen preko ušiju, bude odlučio priznati osjećaje koje je prema vama razvio.

Odbijanje će mu vrlo teško pasti, no prihvatite li njegova udvaranja iskusit ćete osjećaje i strast za koju niste niti mislili da postoje i to na jedan izuzetno suptilan način. Odlučite li s rakom sagraditi dom, možete biti sigurni da će to biti prava oaza ugode i mira pod čijim ćete krovom odgajati sretnu djecu. Tradicionalno nastrojenom, raku su obitelj i potomci izuzetno važni i učinit će baš sve kako bi ih usrećio, a za švrljanje sa strane uopće ne morate brinuti jer rak kada voli on doista voli!

Budući da je vječito pomalo nesiguran i u strahu da mu osjećaji ne budu povrijeđeni, rak će birati prijatelje s kojima će se osjećati ugodno i moći biti ono što uistinu jest. A ni u poslovnom svijetu nije ništa drugačije jer, iako je raku novac poprilično bitna stvar kojom će prvenstveno ukrasiti i uljepšati vlastiti dom, mora biti siguran u ono što radi kao i viši cilj koji time postiže.

http://astrotarot.eu/horoskop.php?sign=cancer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *